Pingstförsamlingen Karlskoga

Second Hand

Välkommen till PMU Second Hand Karlskoga

DSC_0977.jpg

Pingstkyrkan i Karlskoga har nu utökat samarbetet med PMU och idag ägs butiken av Pingstmissionens utvecklingssamarbete, PMU. Butiken har därmed fått en ny hemsida.

När du handlar eller skänker varor till oss bidrar du både till att hjälpa människor i nöd och att minska belastningen på miljön.

Second Hand på facebook

På facebook uppdateras varje vecka bilder på saker som är till försäljning. Om du har facebook kan du enkelt gå in på facebook och söka på Pingstkyrkans Second Hand Karlskoga.

SECOND HANDS FACEBOOK SIDA

image2.JPG image3.JPG

Kunder och cafébesökare

DSC_0984.jpg

När vi öppnar för försäljning står många av våra kunder och väntar utanför grindarna. Vi är tacksamma för att kunder återkommer och att de sprider det goda ryktet. Tydligen smakar också vårt kaffebröd bra eftersom vårt café blivit något av en träffpunkt. Tack vare alla dem kan vi hjälpa andra!

Medarbetare och anställda

IMG_4355.jpg

Cirka 70 personer gör ideella insatser på Pingstkyrkans Second Hand. En del är här varje dag och andra en gång i månaden. En del sorterar, tvättar och märker varor. Andra hämtar, bär, städar eller hjälper till med att värdera olika saker. Allt för att de tycker om att vara här. Verksamheten är beroende av ett fint samarbete mellan såväl volontärer som anställda. Vår föreståndare leder arbetslaget på Second Hand.

Vi samarbetar med arbetsförmedling, försäkringskassa och kriminalvård och kan erbjuda människor en väg in i arbete.

Tillsammans kan vi hjälpa andra!

Försäljning, inlämning och hämtning

Öppet för försäljning
Tisdag 12 - 18
Torsdag 12 - 18
Lördag 9 - 13

Avvikande öppettider
Följ oss på Facebook för avvikande öppettider

Inlämning
Måndag 8-16
Tisdag 8 - 18
Onsdag 8 - 16
Torsdag 8-18
Fredag 8 - 16

Tack alla gåvogivare för ert bidrag till vår verksamhet. Vi ser helst att ni lämnar varor på vår lastkaj på baksidan av vår butik. Helst helt och rent!

För hämtning av möbler ring 0586-20 44 00
På grund av Corona har vi tyvärr ej möjlighet att hämta möbler, men det går bra att lämna av även möbler på vår lastkaj.


Varmt Välkomna!

Stråningstorps Centrum i Karlskoga
Stråvägen 24


Besök gärna vår Facebook för mer information